FAQ

Hvornår er der åbent hus?

Vi inviterer til åbent hus et par gange om året, og næste gang er d. 3. februar kl. 11-15.

2

Hvad koster Game College og hvad dækker prisen?

Vi har priser fra 2500.-, der dækker over et delt kollegieværelse med fuld forbrug af el, vand, varme og internet plus faglige og sociale aktiviteter efter skoletid. Den fulde pakke med studieture/turneringer, kollegieværelse, fuld kost og workshops koster 4.800.- om måneden. Se prisstrukturen her: Collegepakker_GameIT&Art og Collegepakker_esport

3

Er der andre udgifter?

Ja. Hvis du bliver optaget på Game College skal du indbetale et optagelsesgebyr på 5.000.- 

4

Skal man bo på skolen?

Nej, du kan godt blive dagelev. Så reduceres prisen til 1.000.- om måneden, der dækker ekstra kurser og studieturene. Du skal fortsat betale optagelsesgebyret på 5.000.- 

5 Kan man få SU?

Ja, hvis du er fyldt 18 år kan du søge SU

6 Er det muligt at søge om støtte til opholdet?

Der er desværre ingen kendte støttemuligheder. Der er mulighed for at søge efter legater o.l. på legathåndbogens hjemmeside: https://www.legatbogen.dk/

7 Skal man selv medbringe computer?

Ja. Du skal selv medbringe en bærbar du kan have med i skole. På Game IT og Game Art er de anbefalede specifikationer er: Hukommelse: 12-16 GB Harddisk: SSD 256-512 GB CPU: 2-3 Ghz iCore5/7 Grafikkort: Mindst 2 GB dedikeret hukommelse. På Game Sport træner du på skolens esport maskiner og skal selv medbringe en almindelig bærbar til skoleopgaver. Hvis du ikke har en bærbar kan du købe en af skolen. 

8 Hvor mange bor man sammen på kollegieværelserne?

Man bor 2 sammen på værelserne – det er ikke muligt at få eneværelse

9

Hvornår er der optagelsesdag?

Optagelsesdagen for Game College er lørdag d. 7. april 2018 i tidsrummet 10-17

10 Hvilke adgangskrav er der?

Du skal have 9 års skolegang og være erklæret uddannelsesparat af din UU vejleder. Til optagelsesprøven lægger vi vægt på studieegnethed, modenhed, sociale kompetencer og om du allerede kan lidt spiludvikling (kun IT & ART)/har erfaring indenfor esport (kun SPORT). Du bliver selvfølgelig ikke bortdømt, hvis du ikke kan programmere eller lave grafik, men det er et plus hvis du kan lidt.

11

Hvordan foregår optagelsesdagen?

Alle ansøgere bliver indkaldt til en personlig samtale på 15-20 minutter, hvor vi tager udgangspunkt i ansøgerens karakterer og en personlighedstest man tager inden samtalen. Testen giver et billede af hvad der motiverer og driver ansøgeren, så det er udelukkende et redskab til at snakke ud fra. Samlet set giver det os et indtryk af den enkelte ansøger og ud fra det vælger vi de mest egnede. Alle får besked i ugen efter optagelsesdagen. 

12 Er der mad i weekenden og må man blive i alle weekender?

Der er mad i alle weekender undtagen i ferier og på studieture. Du er altid velkommen til at blive, selvom serviceniveauet er nedsat i ferierne.

13 Hvor fortsætter eleverne henne efter Game College?

Afhængigt af interessefeltet fortsætter eleverne typisk på en teknisk eller kreativ IT uddannelse. I Grenaa har vi en videregående uddannelse som enten spildatamatiker eller multimediedesigner, der tiltrækker flere studenter og derudover har vi et 3D College, der typisk også får et par stykker fra en årgang. For esports eleverne vil det typisk være en merkantil videregående uddannelse som enten serviceøkonom eller som cand.merc.

14 Kan man komme i brobygning?

Ja, vi har et begrænset antal pladser til brobygning. Kontakt Bettina Schultz Eriksen på 8758 0412 eller bese@videndjurs.dk for at høre nærmere vedr. hvilke datoer der er ledige pladser. Hvis du vil vide mere om indholdet kan Uddannelsesleder Anders Vang Pedersen kontaktes på 5155 3638 eller avpe@videndjurs.dk.